Wij  zijn op zoek naar 3 Toptalenten!

Marc Koehler Architects profileert zich in het architectuurdebat met maatschappelijk relevant onderzoek naar flexibele, persoonlijke en duurzame woongebouwen, toekomstbestendige gebiedsontwikkelingen en nieuwe vormen van opdrachtgeverschap en collectiviteit. Zie: www.openbuilding.co, www.superlofts.co/en en www.marckoehler.com/story.

Wij stellen de grote maatschappelijke en ecologische uitdagingen van deze tijd op fundamentele wijze aan de orde en bieden tegelijkertijd via onze ontwerpen integrale oplossingen, waarbij we niet schuwen om domeinen als vastgoedontwikkeling, programmering en het bouwen naar ons toe te trekken. Wij geloven in de kracht van ons vak om op integrale en verbindende wijze complexe opgaven op te lossen. Marc Koehler: “Men spreekt vaak over Design als waardecreatie m.b.t. identiteit en marketing. Wij willen het ook hebben over waarom en hoe iets functioneert en willen problemen benoemen en aanpakken.”

Marc Koehler Architects is gegroeid naar een professionele en stabiele BIM (Archicad) gestuurde organisatie waar ruimte is voor nieuwe toptalenten. Heb je een sterke visie op ruimtelijke kwaliteit, circulair bouwen en integraal ontwerpen en samenwerken? Zin in een nieuwe uitdaging met verantwoordelijkheid en vrijheid om je creatief en professioneel te ontwikkelen met een persoonlijke coaching? Wil je je gewoon vrijblijvend oriënteren op carrièrekansen bij MKA? 

ONTWERP & COMMUNICATIE TALENT GEZOCHT

1.Versterking Kernteam: Een allround Senior Architect / Project Manager NL met de ambitie door te groeien naar de rol van Teamleider / Design Director om als associate het kernteam van MKA (Corinne Schrauwen, Eric Thijssen en Marc Koehler) te versterken.

2.  Een ambitieuze en talentvolle Architect / Coördinator Tenderteam NL met minimaal 3 jaar relevante ervaring, die conceptueel talent combineert met presentatie skills in woord en beeld, om  zelfstandig ontwerpstudies voor tenders en acquisitie pitches op te zetten en te coördineren.

3. PR/communicatie talent NL/ENG die vorm en inhoud gaat geven aan onze externe communicatie (creative direction en copywriting) en zorg draagt voor social media en website updates, nieuwsbrieven, presentaties voor lezingen, pitches en awards.

Interesse? Bekijk de 3 vacatures op www.marckoehler.com/people/ en Architectenweb vacaturegids.
Stuur je motivatie, CV + portfolio naar jobs@marckoehler.com. Vragen? Neem contact op met Eric Thijssen, 020 – 575 55 08 .

Hartelijke groet,
Corinne Schrauwen, Eric Thijssen, Marc Koehler